Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Rasmus Arvad Christensen

Frank Lampard kan være på vej til at lande et nyt cheftrænerjob, mens et Bernardo Silva-skifte til Barcelona stadig ikke er helt udelukket endnu. Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
West Ham-træner, David Moyes, har ikke udelukket at skrive kontrakt med den tidligere Manchester United-spiller, Jesse Lingard, som på nuværende tidspunkt er klubløs og træner med West Ham. (Talksport)


Chelseas 24-årige forsvarsspiller, Trevoh Chalobah, forventer ikke at komme til at spille en fremtrædende rolle for klubben, når han vender tilbage fra en skade denne måned. (Standard)

Den norske midtbanestjerne, Martin Ødegaard, har været ude at sige, at han ikke havde ”meget at sige” under kontraktforhandlingerne med Arsenal, men at han var ”meget glad”. (Nettavisen)

Den franske klub, Lyon, overvejer at ansætte den tidligere Chelsea- og Everton-træner, Frank Lampard, som klubbens nye cheftræner efter fyringen af Laurent Blanc. (90min)

Manchester Citys portugisiske midtbanespiller, Bernardo Silva, har forhandlet sig til en frikøbsklausul på omkring 432 millioner kroner, som er med i portugiserens nye kontrakt. Han overvejer angiveligt at skifte til FC Barcelona til næste sommer. (Mundu Deportivo)

De tyrkiske klubber, Adana Demirspor og Istanbul Basaksehir, har afgivet lejetilbud på angriberen Emmanuel Dennis fra Nottingham Forest, som har udelukket at skifte til russiske CSKA Moskva. (Fabrizio Romano)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik