Daniel Zass

Vi har det fint i Europa, tak: De Bruyne, Lewandowski og Alaba afviste Arabien

Penge er ikke altid nok, og det viste De Bruyne, Lewandowski og Alaba, der alle takkede nej til et skifte til Saudi Arabien denne sommer.
Flere store profiler er denne sommer taget til Saudi Arabien som Neymar, Mahrez, Benzema, Kanté, Fabinho, Henderson med flere.

Fabrizio Romano siger i en video på sin Youtube-kanal, at Kevin De Bruyne, Robert Lewandowski og Ilkay Gündogan alle afviste tilbud fra Saudi Arabien.

- Der var mange spillere, man ville have til Saudi Arabien. Tre spillere sagde nej. Mange gjorde, men der var især tre spillere, jeg vil nævne, der ikke blev nævnt særlig tit i medierne.

- En var Kevin De Bruyne. I begyndelsen af transfervinduet var der et stort bud på ham. Lige efter Champions League var der en saudiarabisk klub, der tilbød en lukrativ kontrakt, men belgieren afviste.

- Han sagde: "Nej, tak, jeg vil gerne fortsætte min karriere i Europa og kæmpe for at få titler i Manchester City", siger Romano på sin Youtube-kanal.

Lewandowski var heller ikke interesseret i at tage til ørkenstaten.

- Lewandowski blev kontaktet af en saudiarabisk klub, men det var ikke i polakkens eller Barcas interesse. Han havde kun ét i tankerne: Barcelona og intet andet.

Ilkay Gündogan afviste også saudierne.

- Der var et stort tilbud fra Saudi Arabien for Gündogan, men han ville helst til Barcelona og udleve sin drøm.

Italieneren skriver på Twitter, at David Alaba hellere ville blive i Real end at skifte til den arabiske halvø.

- Alaba overvejede aldrig at tage til Saudi Arabien, kun at blive i Real Madrid.

Der er flere forlydender om, at den saudiarabiske liga vil gøre deres for at hente flere stjernespillere til halvøen og forsøge at få et hold med i næste sæsons Champions League på et wildcard, som man vil købe sig til.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER