Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Medie: Salah bliver i Liverpool!

Ifølge mediet, The Athletic, fortsætter Mohamed Salah karrieren i Liverpool, og skifter ikke til Saudi-Arabien i dette transfervindue.
Det saudiarabiske transfervindue lukker i aften, men der er stadig vedvarende rygter om spillere, som kan være på vej til den saudiarabiske liga.

Den saudiarabiske klub, Al-Ittihad, har været meget opsatte på at hente Liverpool-stjernen, Mohamed Salah, til klubben i dette transfervindue. Liverpool skulle dog angiveligt have afvist alle bud på angrebsstjernen indtil videre, men det har ikke fået Al-Ittihad til at opgive.

Senest har der været meldinger om, at Al-Ittihad skulle være klar til at afgive et gigabud på omkring 1,7 milliarder kroner for egypteren. Et bud som, hvis det blev accepteret, ville overgå den nuværende transferrekord fra 2017, hvor Paris Saint-Germain købte Neymar i FC Barcelona.

Nu ser det dog ud til, at Liverpool-fansene kan ånde lettet op. Det troværdige medie, The Athletic, skriver nemlig, at Salah bliver i Liverpool i denne omgang.

Dermed kan den 31-årige angriber fortsætte sin imponerende karriere i Liverpool, hvor Salah indtil videre har spillet 309 kampe og leveret imponerende 188 mål samt 81 oplæg.

The Athletic skriver i øvrigt yderligere, at Manchester United-spilleren, Jadon Sancho, som også er blevet rygtet til Saudi-Arabien, heller ikke skifter klub, men fortsætter sin karriere i United.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER