Rasmus Arvad Christensen

Ronaldo om Messi: Vi har ændret fodboldens historie

Cristiano Ronaldo har kommenteret på den mangeårige rivalisering mellem portugiseren og argentineren.
I går løftede France Football sløret for de nominerede spillere til årets Ballon d’Or. En pris som argentinske Lionel Messi og portugisiske Cristiano Ronaldo i den grad har domineret de seneste mange år.

Faktisk har de to stjernespillere vundet prisen 12 gange ud af de seneste 14 gange, og her topper Messi med sine syv trofæer mens Ronaldo har vundet prisen fem gange.

I år er Ronaldo dog ikke nomineret til prisen, mens Messi er blandt favoritterne til at vinde trofæet for ottende gang. Der er dog ingen tvivl om, at de to spillere er blandt de bedste fodboldspillere nogensinde, og at deres rivalisering har været aldeles bemærkelsesværdig.

Netop denne rivalisering har Ronaldo været ude og kommentere på i forbindelse med Portugals kommende EM-kvalifikationskampe:

- Dem, som kan lide Cristiano Ronaldo, behøver ikke at hade Messi og omvendt. Vi har gjort det godt. Vi har ændret fodboldens historie. Vi er respekteret over hele verden, det er det vigtigste.

- Vi har delt scenen i 15 år, så respekten er der. Jeg siger ikke, at vi er venner. Jeg har aldrig spist middag med ham, men jeg respekterer ham, siger Ronaldo ifølge Sport.

Rivaliseringen mellem de to legendariske spillere var på sit højeste, da Ronaldo spillede i Real Madrid og Messi spillede i FC Barcelona.