Fodbold nyheder

Fati har bestemt sig: Ignorerer sin far

Af Daniel Fisker

Ansu Fatis far vil gerne beholde sin søn i La Liga, men det uforløste stortalent har tilsyneladende andre præferencer.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det har været en kamp for Ansu Fati at genvinde det momentum, han var i besiddelse af som 16-årig, da han fik sin førsteholdsdebut for FC Barcelona.


Det var en alvorlig skade, som i 2021 forpurrede Fatis vej mod den absolutte top.

Dengang var han et af verdens absolut største talenter, men i mellemtiden er han faldet nedad i talenternes fødekæde.

I den igangværende sæson har han fået spilletid i tre kampe – som indskifter i alle tre. Derfor er jagten tilsyneladende gået ind på flere førsteholdsminutter.

Ledelsen i FC Barcelona er ifølge Express ikke interesseret i at sælge Fati, hvorfor en lejeaftale er det mest sandsynlige udfald af Fatis jagt på spilletid.

I øjeblikket er der ifølge den engelske avis to steder, hvor Fati kan blive lejesvend i den sæson, som nu er gået i gang: Tottenham og Sevilla.


Fatis far har efter sigende bedt sin søn om at blive i Spanien og La Liga, hvilket tilsyneladende vil være ensbetydende med et lejeophold i Sevilla.

Transfersagens hovedperson har dog ifølge Mundo Deportivo gjort det klart over for klubben fra den spanske sydkyst, at han foretrækker at skifte til Tottenham.

London-klubben er efter sigende i kontakt med Barca, og disse forhandlinger vil sandsynligvis føre til, at ”The Spurs” skal betale hele Fatis løn i lejeperioden.

Chelsea er efter sigende også blevet tilbudt at leje Fati, mens Liverpool også kan tænkes at melde sig sent ind i kampen om det spanske talent – især hvis det ender med et salg af Mohamed Salah.

Selvom Fatis foreløbige karriere i Barcelona har været præget af skader, har han alligevel spillet 112 førsteholdskampe for den catalanske storklub, hvilket foreløbig har resulteret i 29 mål.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik