Fodbold nyheder

Klopp frygter katastrofe:
Skal nå at kunne reagere på Salah-salg

Af Daniel Zass

Jürgen Klopp er ikke begejstret ved tanken om, at Liverpool mister Mohamed Salah til saudiarabisk fodbold, da han frygter, at man ikke vil kunne nå at reagere tids nok og hente en fuldgod erstatning.
Article image
Tidligere i dag skrev Rudy Galetti på sin Twitter-profil, at saudiarabiske Al-Ittihad er klar til at byde en milliard kroner for at lande Liverpool-stjernen Mohamed Salah.


Der er angiveligt stor uro at spore i Liverpool og omegn, da der går forlydender om, at egypteren gerne vil prøve kræfter med en ny liga.

Liverpool-manager Jürgen Klopp udtaler ifølge det spanske medie COPE, at en katastrofe kan lure rundt om hjørnet, hvis hurtigløberen tager til ørkenstaten.

- Mo er en meget erfaren spiller, som er engageret og gerne vil være i klubben. Hvis han bliver solgt, og vi ikke kan nå at reagere, er det en katastrofe. Derfor spurgte jeg for flere uger siden, om ejerne ville være opmærksomme på det, fordi der er en risiko for, at vi mister en af vores vigtigste spillere.

Hvis Liverpool er uheldige, spiller egypteren sin sidste kamp nogensinde for "The Reds" senere søndag, når Merseyside-mandskabet gæster Newcastle på St James' Park.

Mere om Mohamed Salah

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik