Fodbold nyheder

Dansk landsholdsspiller skifter klub efter kun et halvt år

Af Daniel Ehmsen

Det er ikke gået som håbet for den unge dansker de seneste otte måneder.
Article image
I den danske Superliga har Victor Kristiansen vist sit høje niveau i adskillige kampe for FC København. Som blot 18-årig fik den danske venstreback debut for de forsvarende danske mestre, og siden har karrieren taget fart.


Det blev så til kulminationen ved et skifte til Premier League og Leicester i januar i år. Som de fleste ved, så havde Leicester en rigtig skidt sæson i fjord, hvilket resulterede i en nedrykning til The Championship. Derudover fyrede holdet også deres manager, og det har været skidt for Kristiansen.

Den unge dansker har nemlig ikke fået meget spilletid under den nye manager, og derfor skifter han nu væk i jagten på førsteholdsfodbold. Transferguruen Fabrizio Romano skriver, at det bliver den italienske klub Bologna, som får glæden af Victor Kristiansen i denne sæson.

Romano skriver, at Kristiansen skifter på en lejeaftale, men at der er inkluderet en købsoption, så Bologna har mulighed for at gøre skiftet permanent. Skulle de ønske det, så vil den 20-årige dansker få en kontrakt på fire år i Italien.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik