Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Fabrizio Romano: Barcelona henter Manchester City-stjerne

Et stort skifte et tæt på at være i hus.
Det sidste halvandet år har ikke ligefrem været problemfrit for João Cancelo, som er gået fra at være en af de bedste backs i Premier League og fast starter for Manchester City, til at ryge ud i kulden hos Pep Guardiola.

I januar 2023 blev det derfor til en udlejning til Bayern München, som også fik muligheden for at gøre skiftet permanent. Den mulighed afslog den tyske storklub og derfor er Cancelo igen at finde i Manchester.

Det bliver dog efter alt at dømme et kort visit tilbage i Manchester, da Barcelona er meget tæt på at have indgået en aftale, der sender den 29-årige portugiser til Spanien. Fabrizio Romano kan fortælle, at det kommer til at blive en lejeaftale, hvor Barcelona efterfølgende har mulighed for at købe ham. Præcis som den aftale Manchester City lavede med Bayern München.

Romano fortæller yderligere, at Cancelo er meget opsat på at tørne ud for Barcelona, og derfor har han valgt ikke at forhandle med andre klubber. Han venter i øjeblikket kun på, at de to klubber bliver enige om en pris Barcelona skal betale for at leje ham, og hvordan hans løn bliver dækket af de to klubber.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER