Fodbold nyheder

Mbappé til Crawley Town?

Af Kent Christensen

Kylian Mbappé har længe været rygtet til Real Madrid og den saudiarabiske klub, Al Hilal, men ifølge det velbesøgte tyske transfermedie, Transfermarkt, så får de to rige klubber en ny konkurrent.
Article image
Det er nærmest blevet en årlig fodboldtradition, at Kylian Mbappé hver sommer bliver stærkt rygtet til den spanske hovedstadsklub, Real Madrid. Det ender dog altid med, at Paris Saint-Germain får den unge franskmand overbevist om at blive i klubben – blandt andet ved hjælp af en astronomisk høj lønning og et ambitiøst sportsprojekt.


Rygterne øges dog år for år, og de stærke forbindelser til Real Madrid har aldrig været stærkere end nu. Et øjeblik blev mange dog i tvivl om, hvorvidt Mbappé hellere ville tilslutte sig den store spillervandring til Saudi-Arabien, hvor han ville modtage en hidtil uhørt høj lønning inden for sportsverdenen.

Det viste sig dog, at Mbappé var mere interesseret i at blive ved med at spille fodbold på allerhøjeste niveau og forsøge at sikre sig et flot eftermæle til fremtiden. De to rige klubber er dog ikke de eneste, der sjovt nok er interesseret i den franske verdensstjerne. Ifølge det velbesøgte tyske fodboldmedie og transfer-site, Transfermarkt, så har Crawley Town FC, der til daglig spiller i den engelske, League Two, nemlig hele 48% sandsynlighed for at hente Mbappé.

Nu har den engelske amatørklub dog været ude at kommentere på ’rygterne’ via deres Twitter-side, hvor de kækt svarer, at de ikke mangler ham, da de har deres helt egen målmaskine, Danilo Orsi.


Mere om Kylian Mbappé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik