Fodbold nyheder

Interessant:
Disse scenarier er mulige for Neymar

Af Daniel Ehmsen

Neymars fremtid er meget usikker, men den brasilianske stjerne mangler ikke muligheder.
Article image
Rygterne om, at Neymar forlader den franske storklub Paris Saint-Germain, er taget til det seneste stykke tid. Ifølge Jonathan Johnson fra CBS Sports Golazo, så har PSG faktisk forsøgt at skille sig af med den 31-årige stjerne i et års tid, og nu skulle de endelig være enig om, at hans fremtid ikke ligger i den franske hovedstad.


Selvom det ikke skulle blive til flere kampe for de forsvarende franske mestre, så kommer Neymar ikke til at mangle muligheder.

Ifølge den franske avis L’Équipe, så ønsker Neymar selv at vende tilbage til Barcelona. En idé Barcelonas præsident, Joan Laporta, skulle være tilhænger af, men den sportslige ledelse i den spanske storklub skulle være mere forbeholden ved at få stjernen retur.

Det franske medie RMC Sport mener at vide, at Chelsea ikke har opgivet håbet om at hente Neymar til den engelske hovedstad, og efter skaden til Nkunku, så skulle interessen være blusset op igen.

Derudover har der også været snak om, at Neymar kunne være på vej til den amerikanske MLS. Det er mediet Revelo, der ser dette som det mest sandsynlige skifte for verdensstjernen.

Neymars far har dog været ude og skyde samtlige af disse rygter til jorden, da han mener, at Neymar kommer til at fortsætte i PSG indtil hans kontrakt udløber i sommeren 2025.

Der er dermed masser af muligheder oppe at vende for den brasilianske stjerne, og derfor bliver det utrolig spændende, at følge udviklingen de kommende dage og uger.


Mere om Neymar

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik