Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Rygte: Mbappé magter ikke mere PSG

Kylian Mbappé er ikke længere tilfreds med Paris Saint-Germain og deres måde at håndtere franskmandens eventuelle aftale med Real Madrid.
"Jeg fik stress."

Adams æbler-citatet gør sig forhåbentlig ikke for gældende i PSG- og Mbappé-lejren, da der ifølge L'Equipe og Marca er kold luft mellem de to parter.

Begge medier hævder, at Mbappé ikke længere vil tale direkte med PSG-ledelsen om en kontraktforlængelse. Det er i stedet angriberens forældre og agenter, der skal tage hånd om det.

VM-stjernen magter ikke mere PSG. Han synes ikke om, at de franske mestre ikke udtog ham til deres turné til Japan. Han kan ikke forstå, hvad problemet er med, at han - eventuelt - har en kontrakt med Real Madrid næste sæson. Eller måske allerede denne sommer.

Et af de tidligere problemer mellem PSG og Mbappé har angiveligt været, at hurtigløberen ikke kan fordrage, at pariserne ikke har vundet Champions League.

Bomberen har udtalt, at han synes, ledelsen har svigtet i bestræbelserne efter at blive europæiske klubmestre. Han ville ikke engang give ex træner Galtier skylden for sidste års exit mod Bayern - det skulle i stedet udelukkende gå til ledelsen.

Rygterne går på, at raketten håber, at Real Madrid hurtigst muligt får hjulpet ham væk fra PSG.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER