Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Mandagens engelske rygter

Vi giver dig det seneste overblik over transferrygterne fra engelsk fodbold.
Tottenham-boss Daniel Levy har fået at vide, at han SKAL sælge Harry Kane denne sommer, hvis ikke han kan få ham til at underskrive en ny aftale. Den melding ventes at bringe flere klubber på banen. (Telegraph)

Chelsea vil gerne have fingrene i Crystal Palace-spilleren Michael Olise, der har en frikøbsklausul på omkring 300 millioner kroner. Manchester City er også på banen for hans underskrift. (Fabrizio Romano og RMC Sport)

Fabinhos skifte fra Liverpool til Saudi Arabien risikerer at kollapse. Der er nemlig opstået tvivl omkring, hvorvidt han kan tage sine to franske bulldogs med til Saudi. (Express)

Trods flere gode tilbud udefra har Marco Silva besluttet sig for at blive som manager i Fulham, og han er klar til en ny aftale der. (Telegraph)

Fulham meldes også aktive på spillerfronten, hvor man gerne vil hente Callum Hudson-Odoi. Også Lazio er dog ude efter ham. (Nicolo Schira)

West Ham United er optimiske omkring, at man kan lande en aftale med den mexikanske midtbanespiller Edson Alvarez fra Ajax. (Football Insider)

Brentford viser interesse for Alex Oxlade-Chamberlain, efter at hans kontrakt i Liverpool er udløbet. (Mirror)

Wolves meldes tæt på et salg af Daniel Podence, efter at han ikke er rejst med resten af holdet på træningslejr. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER