Fodbold nyheder

PSG-brev til Mbappé:
Vi har gjort alt for dig

Af Daniel Zass

Kylian Mbappé har modtaget et brev fra PSG, som RMC Sport er kommet i besiddelse af, hvor klubben mener, at kantspilleren skylder pariserklubben.
Article image
PSG frygter, at Kylian Mbappé er gået bag om ryggen på pariserne og har underskrevet en kontrakt med Real Madrid. Det betyder, at pariserne er tvunget til at skippe franskmanden inden for en overskuelig fremtid, da pariserne føler sig svigtet.


Det franske medie RMC Sport er kommet i besiddelse af et brev, PSG angiveligt skulle have sendt til Mbappé.

Der står følgende:

- Først og fremmest er det vigtigt, du husker, at ånden, der drev vores diskussioner i foråret 2022, var altid at se dig blive i PSG. En familie, der har gjort det umulige for din karriere i så mange år, der tillod os, når vi var enige med dig, at svare favorabelt på en transferforespørgsel.

PSG gør det klart, at franskmanden har to muligheder: forlængelse eller salg.

- PSG vil gerne minde om, at som følge af vores investeringer i fodboldverden, kan Mbappé kun blive solgt til sommer eller underskrive en kontraktforlængelse, "som var nået mellem os. Det er sådan, alle de bedste spillere forlod deres klubber og på den måde hjælpe klubben, der har hjulpet dig - og din familie - siden du var teenager".

Der står slutteligt, at man meget gerne vil have, at Mbappé enten underskriver en ny kontrakt eller forlader klubben i år. Hans indflydelse på klubbens ry må ikke blive for stor, og derfor skal der handles prompte.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik