Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Medie: En af de tungeste på lønposten i Liverpool overvejer exit

Liverpool kan ende med at miste endnu en rutineret midtbanespiller.
Liverpool vinker efter alt at dømme farvel til Fabinho og Henderson, som har været to af de spillere der har spillet aller flest minutter for Liverpool i perioden, hvor det engelske storhold vandt både Premier League og Champions League.

Derudover har de også taget afsked med yderligere tre rutinerede midtbanespillere i Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita og James Milner. Dermed har de kun én spiller, som er over 24 år gammel, og som spiller central midtbane i Liverpool. Det er naturligvis 32-årige Thiago, der bliver refereret til. Liverpool kan dog også risikere at miste den sidste af deres rutinerede centrale midtbanespillere, hvis man skal tro de seneste rygter.

Det spanske medie Diario Sport melder nemlig, at Thiago er i seriøse overvejelser om at skifte væk fra Liverpool. Ifølge mediet, så har Thiago tilbud fra Spanien, Tyrkiet og Saudi-Arabien. Så på trods af sin fremskredne alder, så mangler den lille kreatør ikke muligheder.

Thiago er gået ind i det sidste år af sin kontrakt med Liverpool. En kontrakt som blandt andre James Pearce fra The Athletic fortæller ikke bliver forlænget. Det ligner altså et spørgsmål om tid før Thiago er fortid på Anfield.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER