Niklas Gerster

Gündogan-flirt med Barca tager til

Den garvede Manchester City-midtbanespiller kalder FC Barcelona for et smukt sted...
Der har i den seneste tid været mange spekulationer i forhold til, hvorvidt Ilkay Gündogans tid i Manchester City er ved at være omme. Den 32-årige tysker som desuden er anfører hos ”The Cityzens,” har spillet i klubben siden 2016.

Arsenal har været nævnt som en af bejlerne, hvilket også gælder for hans tidligere klub Borussia Dortmund, som Gündogan dog selv har afvist at skifte til på trods af, at klubben har henvendt sig.

Det har FC Barcelona til gengæld også, og flere tweets fra transferjournalisten Fabrizio Romano indikerer, at Gündogans blik meget vel kan være rettet imod den spanske storklub.

Gündogan skulle ifølge Romano på et pressemøde have udtalt, at han synes Barcelona er en smuk by. Derudover har Manchester City-manageren Pep Guardiola, som også har en stor fortid i FC Barcelona, udtalt følgende omkring transferrygtet:

- Jeg ved, at Barca elsker Gündogan, og at Xavi har været i dialog med ham mange gange. Vi vil gerne have, at han fortsætter hos os. Hvis han i sidste ende vælger at skifte til FC Barcelona, så har jeg tænkt mig at fortælle ham, at han vil få en skøn tid.

Ville Gündogan passe ind hos Xavi og FC Barcelona?