Fodbold nyheder

Europa: Champions League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Manchester C
Inter
R. Hernández (68)

Kan Yaya Toure-forbandelsen stoppe Man City mod Inter?

Af Emil Sinkjær

Lørdag aften står Manchester City overfor den største kamp i klubbens historie, hvor ikke blot Champions Legaue-trofæet står på spil, men også titlen som treble-vindere - men ikke hvis det står til Yaya Toure.
Article image
Ritzau-Scanpix
Året er 2016! Pep Guardiola fik jobbet som Manchester Citys manager. Spanieren overtog jobbet fra Manuel Pellegrini, der havde en haft kæde af dårlige resultater. I den periode følte afrikanske spillere, såsom Yaya Toure, at de ikke fik nok spilletid på grund af ankomsten af Pep. Denne situation medførte den berømte Yaya Toure-forbandelse.


Dmitri Seluk, Toures agent, forudsagde, at en "afrikansk forbandelse" vil forhindre Manchester City-manager Pep Guardiola i nogensinde at vinde UEFA Champions League igen. Desværre har den påståede forbandelse vist sig at virke i de sidste par år, da ”The Sky Blues” har haft uendeligt uheld i UCL siden da.

Forbandelsen er bare en myte, men den synes at være sand. Dens gyldighed er dog stadig til diskussion, da ikke alle tror på forbandelser. 'Forbandelsen' har sejret, siden Toure forlod Etihad. Da ”The Cityzens” har ikke vundet Champions League og har haft nogle af de mest uheldige og pinlige exits.

På lørdag står Manchester City i deres anden Champions League-finale nogensinde, og de vil formodes at gøre alt for at hæve Yaya Toures forbandelse.
Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik