Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Real Madrid kigger på Chelsea-offensivspiller, flere AC Milan-profiler er utilfredse med klubben, og Bayern München overvejer at sælge stort midtbanenavn. Få alle dagens internationale rygter herunder.
Article image
Ritzau-Scanpix
Chelsea har tilsluttet sig ræset omkring Celta Vigos 21-årige midtbanespiller Gabri Veiga, som har en frikøbsklausul på 294 millioner kroner. Også Liverpool og FC Barcelona har et godt øje til den unge spanier. (Guardian)


Real Madrid vil gå efter Chelseas 23-årige tyske offensivspiller Kai Havertz, hvis det ikke lykkes dem at hente England-anføreren Harry Kane ind til angrebet. (Times)

AC Milans målmandsprofil Mike Maignan vil muligvis forlade klubben. Den 27-årige franskmand som er et transferemne i Chelsea, er en af fire spillere, som er meget utilfredse med klubbens beslutning om at fyre deres sportsdirektør og tekniske direktør Ricky Massara og Paolo Maldini. (Sun)

Wilfried Zaha er nu også blevet tilbudt en økonomisk lukrativ kontrakt hos den saudiarabiske klub Al Nassr, som også har Cristiano Ronaldo på holdkortet. Saudiaraberne har tilbudt ham en årsløn på knap 130 millioner kroner. Den 30-årige ivorianer som har kontraktudløb hos Crystal Palace er dog også på radaren i Atletico Madrid. (Sky Sports)

Bayern München overvejer at skille sig af med deres 28-årige midtbanespiller Leon Goretzka i et forsøg på at finansiere en tilgang af den 24-årige West Ham-midtbanespiller Declan Rice. Manchester United skulle blandt andet være interesserede i Goretzka. (Sky Germany)

Lilles amerikanske angriber Timothy Weah kan meget vel være på vej til Juventus. Torino-mandskabet vil kunne handle 23-årige Weah for i omegnen af 74 millioner kroner. (Goal)


Både Borussia Dortmund og Chelsea har set sig varme på den 18-årige senegalesiske forsvarsspiller Mikayil Faye, som spiller for den kroatiske klub Kustosija. (Mail)

Robert Lewandowski ønsker ikke at forlade FC Barcelona, selvom den 34-årige polske målræv også er blevet sat i forbindelse med et skifte til den saudiarabiske liga. (Mundo Deportivo)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik