Fodbold nyheder

Liverpool mødes med Mac Allister-lejren – aftalen forventes færdiggjort i næste uge

Af Tobias Bundgaard Christensen

Liverpool ser ud til snart at have deres første sommertransfer på plads.
Article image
Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Alexis Mac Allister er topprioriteten for Liverpool i sommerens transfervindue. Den argentinske verdensmester har haft et fantastisk år for både klub og land. Det har fået det meste af fodboldverden til at spærre øjnene op for midtbanespilleren.


Liverpool er den klare favorit til at sikre sig den 24-årige argentiners underskrift. I lang tid har handlen været et emne i medierne, og nu ser det ud til, at der snart er en aftale på plads. Det melder Fabrizio Romano lørdag morgen på sin Twitter-profil:

- Jeg kan forstå, at Alexis Mac Allisters far og agent rejser til England inden for de næste timer. Liverpool vil færdiggøre de sidste detaljer omhandlende personlige vilkår.

Fabrizio Romano uddyber yderligere, at aftalen forventes at blive færdiggjort i næste uge. Her vil Mac Allisters far blive i England for at arbejde på det. Romano har tidligere i et interview med GiveMeSport advaret Liverpool om, at de bliver nødt til at handle hurtigt, da der er en frikøbsklausul involveret. Derfor forventes det, at aftalen snart falder på plads mellem Liverpool og Alexis Mac Allister.


Mere om Alexis Mac Allister

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik