Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Fortsætter ikke

De tidligere landsholdsspillere Daniel Agger og Lars Jacobsen fortsætter ikke som trænere i 1. divisionsklubben HB Køge.
Daniel Agger og Lars Jacobsen ønsker ikke at fortsætte som trænere i HB Køge. Det skriver klubben på sin hjemmeside fredag formiddag. Trænerduoen startede i klubben i sommeren 2021, hvor de skrev under på en toårig aftale med muligheden for at forlænge den med et år, det har de ikke benyttet sig af.

- Beslutningen om at stoppe har modnet sig de seneste måneder, og nu er timingen den rette. Vi var alle klar over, at det kunne blive en kamp for at undgå nedrykning i denne sæson, og vi tabte også for meget på et tidspunkt. I den situation rykkede alle tæt sammen i bussen. Jeg har sat pris på hverdagen med de mange dedikerede mennesker, der er en del af HB Køge, og samarbejdet med staben og spillerne har været givende, udtaler Daniel Agger.

Da Agger og Jacobsen kom til klubben, talte især Agger mere om muligheden for at rykke klubben op i Superligaen end risikoen for at rykke ned i 2. division.

- Projektet har ændret karakter undervejs i forhold til det, vi havde håbet på, da vi har været igennem markante besparelser. Vores ambitioner om at blive en del af topstriden i NordicBet Ligaen har derfor helt naturligt været udfordret, siger klubbens direktør, Per Rud.

Trænerduoens sidste kamp som trænere for HB Køge er fredag aften mod Fremad Amager. Deres afløser præsenteres i løbet af få dage.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER