Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Medie: Newcastle melder sig ind i kampen om ombejlet svensker

Newcastle United har som den seneste Premier League-klub meldt sig ind i kampen om Coventry City-angriberen Viktor Gyökeres.
Viktor Gyökeres spillede en af de absolutte hovedroller i Coventry Citys jagt på oprykning til Premier League, men oprykningen til det fine selskab glippede efter en straffesparkskonkurrence mod Luton Town på Wembley.

Det kunne dog ikke ændre på, at Gyökeres meget vel kan være på vej mod en større adresse i sommerens transfervindue.

CoventryLive rapoorterer, at Newcastle United havde sendt klubbens cheftalentspejder til det traditionsrige stadion, da kampen om oprykning blev afgjort til Luton Towns fordel.

Gyökeres scorede 21 mål i den forgangne Championship-sæson, hvilket var nok til en andenplads på topscorerlisten, og Newcastle United er ikke den eneste Premier League-klub, som er opmærksomme på den 24-årige svenskers evne for at score mål.

CoventryLive mener således at vide, at Everton, Wolverhampton, Crystal Palace også kæmper om Gyökeres’ underskrift. Derudover har Leeds United, som Coventry City skal krydse klinger med i den kommende Championship-sæson, også meldt sig på banen.

Den svenske angriber er utvivlsomt også interesseret i at cementere sin plads på landsholdet, som han debuterede for i januar 2019. Siden er det blevet til 13 landskampe og tre landskampsscoringer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER