Fodbold nyheder

Benzema afslører sin fremtid!

Af Mads Emil Klovborg

Den profilerede angriber tager hul på karrierens sidste æra.
Article image
Ifølge sportsjournalisten Gianluca Di Marzio har Karim Benzema besluttet sig for at skifte til Saudi Arabien. Ifølge Di Marzio vil Benzema indkalde til et pressemøde torsdag aften, hvor han vil fortælle om sin beslutning.


Der har været skrevet meget om den franske stjerneangribers fremtid de sidste par dage efter det kom frem, at han havde modtaget et meget lukrativt tilbud fra Saudi Arabien. Angiveligt kan Ballon d'Or-vinderen se frem til en kontrakt på to sæsoner, som vil indbringe ham intet mindre end tre milliarder kroner. Det betyder, at franskmanden kommer til at tjene omkring det samme som sin tidligere holdkammerat Cristiano Ronaldo, som allerede spiller i Saudi Arabien. Det vides ikke endnu om Benzema og Ronaldo igen skal spille på samme hold, eller om det bliver en anden klub i Saudi Arabien, der får glæde af den franske superstjerne.

14 år, 647 kampe, 353 mål, 165 assists og 23 trofæer blev det til for Karim Benzema i Real Madrid. Stjernen forlader derfor klubben som en legende og en af deres største spillere igennem tiderne.Mere om Karim Benzema

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik