Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Emil Klovborg

João Félix bliver i Premier League

Chelsea vil ikke beholde angriberen, men hans fremtid kan stadig være i Premier League.
Efter et blandet lejeophold hos Premier League-klubben Chelsea har deres nye manager, Mauricio Pochettino, informeret ledelsen om, at han ikke vil beholde João Félix. Den portugisiske angriber har ellers selv udtalt, at han gerne ville blive hos de blå fra London. Da Felix gerne vil blive i Premier League, er spilleren ifølge flere engelske medier nu blevet tilbudt til Newcastle United.

Ifølge mediet The Sun er Newcastle dog ikke villige til at betale den høje pris som klubben der ejer ham forlanger. Ligeledes har manager Eddie Howe været ude og påtale, at Newcastle ikke kan konkurrere med de helt store klubber med hensyn til spillernes lønninger. Hvis en aftale skulle falde på plads, ville det derfor være endnu et lejeophold, hvor Newcastle kun betaler noget af Felixs store løncheck, ifølge The Sun.

Den vævre offensiv-spiller er stadig uvenner med Diego Simeone, som er cheftræner for Atlético Madrid, der ejer portugiseren. Derfor virker det usandsynligt, at hans fremtid ligger hos den spanske hovedstadsklub.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER