Fodbold nyheder

Utilfreds Mourinho er usikker på fremtiden i Roma

Af Tobias Bundgaard Christensen

José Mourinho var mildt sagt ikke tilfreds med Anthony Taylor efter Europa League-finalen. Samtidigt er han usikker på sin fremtid i Roma.
Article image
I nat blev Europa League-finalen afgjort i Budapest. Her måtte José Mourinho og Roma gå skuffede hjem med sølvmedaljerne, efter kampen blev afgjort i straffesparkskonkurrence. Mourinho kastede i øvrigt sin sølvmedalje ud til publikum – til stor glæde for en lille Roma-fan.


José Mourinho er dog langt fra at være en glad mand efter finalen. Her udtrykte han sin store utilfredshed med kampens dommer, Anthony Taylor. Mourinho beskrev nogle af dommerens beslutninger som en skandale. Han fik også udtrykt et ønske om ikke at få Anthony Taylor som dommer i næste sæson.

Det er dog stadig uklart, om José Mourinho stadig er i Roma til næste sæson. Efter kampen sagde portugiseren, at han ikke ville beslutte noget endnu omhandlende fremtiden i klubben:

- Jeg kan ikke sige, at jeg vil være her næste sæson... Jeg går på ferie på mandag, og så kan vi snakke. Jeg fortalte ejerne, at jeg vil fortælle dem, hvis jeg begyndte at snakke med en anden klub.

Indtil videre har José Mourinho ifølge eget udsagn ikke været i kontakt med andre klubber. Hvis han skal blive i klubben, forlanger han, at der skal ske ændringer i klubben. Dette skal han diskutere med ejerne, før han beslutter sig for sin fremtid.


Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik