Fodbold nyheder

Hjulmand er i spil til hollandsk topjob

Af Niklas Gerster

Den 51-årige danske landstræner sættes i forbindelse med et af de største trænerjobs i Holland.
Article image
Den hollandske storklub AFC Ajax er på jagt efter en ny cheftræner, og ifølge det hollandske medie De Telegraaf, er den danske landstræner Kasper Hjulmand iblandt de tre kandidater til det lukrative trænersæde. Mediet var ude med historien den 30. maj, og i løbet af 48 timer herefter skulle beslutningen angiveligt blive truffet.


Den hollandske storklubs tekniske direktør Sven Mislintat har angiveligt indsnævret feltet til Kasper Hjulmand, den norske træner Kjetil Knutsen fra Bodø Glimt samt klubbens midlertidige træner John Heitinga.

Både Knutsen og Hjulmand har kontraktudløb hos deres nuværende arbejdsgivere i 2024 ifølge B.T. En tiltrædelse i Ajax tyder på mange måder på, at kunne være et drømmejob for Kasper Hjulmand, som vil kunne gøre en af hans forbilleder – den tidligere danske landstræner Morten Olsen kunsten efter, hvis han skulle ende i cheftrænersædet i Ajax.

B.T. henleder desuden også opmærksomheden på, at Kasper Hjulmand på mange måder er inspireret af den hollandske hovedstadsklub. I bogen ”Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer” fortæller den 51-årige landstræner eksempelvis, at han er blevet ”følelsesmæssig påvirket” af at se Ajax spille fodbold.

Kunne I se Hjulmand overtage trænersædet i Ajax?


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik