Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Wow: Liverpool tæt på hele tre midtbanespillere!

Adskillige medier melder om interesse i tre specifikke midtbanespillere.
Liverpool har været rygtet til mange forskellige midtbanespillere de seneste uger. Den første og mest sandsynlige sommersigning er Brightons Alexis Mac Allister. Flere af de mest pålidelige Liverpool-kilder såsom Neil Jones, James Pearce og Fabrizio Romano har flere gange bekræftet, at det er meget tæt på at de sidste detaljer er på plads, så Mac Allister kan præsenteres på Merseyside.

I går kunne Liverpool præsentere deres nye sportsdirektør, Jorg Schmadtke, og kort tid efter blev særligt to midtbanespillere nævnt af adskillige kilder tæt på Liverpool eller spillerne. Der er tale om de to 22-årige franskmænd Khéphren Thuram og Manu Koné fra henholdsvis Nice og Borussia Mönchengladbach.

Det er igen pålidelige kilder som Christian Falk, Fabrizio Romano og Neil Jones, der melder om konkret forhandling mellem Liverpool og klub/spiller-repræsentanter. Hvis Liverpool skal have fat i de tre midtbanespillere, så skal de formentlig smide et beløb i omegnen af 1,3 milliarder kroner med Mac Allister som den dyreste af de tre.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER