Fodbold nyheder

MLS-klub og Barcelona kan gå sammen om at hente Messi

Af Kent Christensen

Lionel Messi er, på trods af sin fremskredne alder, stadig en eftertragtet herre - spørgsmålet er stadig, hvor spiller han til næste sæson?
Article image
Paris Saint-Germain har nok engang spillet en lunken sæson - set med de tårnhøje standarder og forventninger de saudiarabiske ejere i klubben stiller holdet. Hovedstadsklubben har vundet det franske mesterskab, men måtte gå til kende med et alt for tidligt Champions League-exit, hvilket ellers er deres topprioritet at vinde.

Det har sat spørgsmålstegn ved flere af deres topprofiler i kluben - såsom den argentinske verdensstjerne, Lionel Messi, der nu er rygtet tilbage til sin hjerteklub, FC Barcelona. Problemet er bare, at den catalanske klub stadig er økonomisk presset, hvilket gør det svært at realisere skiftet.

Seneste nyt i forhold til Messi-transferrygterne er dog, at det måske kan blive en mulighed for Messi at komme tilbage til FC Barcelona, hvis den rige MLS-klub, Inter Miami, køber ham i første omgang - for så at sende ham på en længerevarende låneperiode til FC Barcelona. Rygtet siger, at der er tale om en låneperiode på 18 år.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik