Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Tidligere Bayern-præsident: Ansættelsen af Kahn var en fejl

Uli Hoeness mener at ansættelsen af Kahn var en fejl.
Bayern München præsidenten Herbert Heiner tog beslutningen om at fyre Oliver Kahn og Hasan Salihamidzic en dag før Bundesligas sidste runde, hvor Bayern på dramatisk vis sikrede sig ligatitlen for 11. gang i træk. Beslutningen om at fyre Kahn støttes også af den tidligere Bayern-præsident Uli Hoeness, som afslører overfor Kicker, hvor svært det var at kommunikere med Kahn:

- Det var ikke en behagelig samtale.

Da han efterfølgende blev han spurgt, om det var en fejl at fyre Kahn så svarede han:

- Når man ser tilbage på det så bliver man nødt til at sige ja. Oliver er en meget intelligent mand, som man elsker at tale med. Den store skuffelse er, at jeg troede, at han kunne gøre arbejdet på egen hånd grundet hans personlighed, men i stedet omgik han konstant en masse rådgivere. Jeg har stor respekt for personen, som spiller gjorde han meget. Selvom han ikke mødte mine forventninger til ham som CEO så er min dør for Oliver altid åben. Vi har brug for ro. Ikke alt det hektiske som er sket i den seneste tid.

Thomas Tuchels tropper sikrede sig titlen på dramatisk facon, da de sikrede sejren over FC Köln, på en scoring i det 89. minut, da Jamal Musiala fik netmaskerne til at blafre.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER