Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Premier Leagues sidste spillerunde, hvad skal man følge med i?

I dag klokken 17.30 afgøres Premier Leagues sidste spillerunde, men hvad skal man følge med i?
Endnu en sæson af Premier League er ved at nå til vejs ende, og selvom vi allerede kender vinderen af den bedste engelske række, så er der stadig ting at holde øje med i aften, når de sidste kampe skal afgøres.

Vinderen blev som sagt årets måske utvivlsomt bedste hold; Manchester City, der også står med gode chancer for at kunne vinde 'The Treble', da de står i både FA Cup- og Champions League-finalen. Men vi mangler stadig at finde Premier Leagues største 'tabere' - de hold, som desværre må vinke farvel til den bedste engelske række og rykke ned og spille med i Championship til næste sæson.

De hold, der vil kæmpe om at undgå nedrykning i aften, er, Everton, Leicester og Leeds. De tre kampe er følgende: Everton - Bournemouth, Leeds - Tottenham, Leicester - West Ham.

En anden ting, som kan være værd at holde øje med er kampen om at opnå pladser til europæisk fodbold. Vi ved allerede, hvem der skal spille Champions League og Europa League fra England til næste sæson, men der er stadig muligheder for at vinde pladser til Conference League.

De hold, som er på spil er følgende: Brentford, Tottenham og Aston Villa. Kampene er som følger: Aston Villa - Brighton, Leeds - Tottenham, Brentford - Manchester City.
Samtlige Premier League-kampe starter klokken 17.30 og bliver vist på dansk tv (Viaplay).

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER