Fodbold nyheder

Klopp om mulig utilfredshed i truppen: Jeg kører dem selv til en anden klub

Af Tobias Bundgaard Christensen

Den tyske manager var som sædvanligt rap i replikken på et pressemøde fredag aften.
Article image
Der er ingen tvivl om at Liverpool-mandskabet er skuffede, efter de missede kvalifikationen til Champions League. Femtepladsen i Premier League betyder, at de røde fra Merseyside skal spille Europa League næste sæson. Jürgen Klopp var som sædvanligt humoristisk anlagt og klar i spyttet, da han blev spurgt, om det kunne betyde, at spillere ville forlade klubben:


- Hvis en spiller nogensinde kom og sagde til mig ”vi kvalificerede os ikke til Champions League, så jeg vil forlade klubben”, så ville jeg selv køre ham til en anden klub.

Sådan lød svaret fra den tyske Liverpool-manager ifølge BBC Sport. I samme ombæring blev Klopp spurgt ind til Mohamed Salahs opslag på de sociale medier, efter skuffelsen indtraf. Her skrev egypteren således:

- Der er absolut ingen undskyldning for dette. Vi havde alt, vi skulle bruge til at kvalificere os til næste års Champions League, og vi fejlede.

Klopp er dog ikke bekymret for Salahs fremtid i klubben efter dette statement. Tyskeren er sikker på, at den egyptiske målscorer er fuldt ud tilfreds med tilværelsen i klubben – også selvom næste sæson ikke byder på Champions League.


Mere om Mohamed Salah

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik