Fodbold nyheder

Real-reserve skal videre

Af Niklas Gerster

Det blev aldrig til det spillemæssige drømmeophold i Real Madrid for den 29-årige angriber Mariano Diaz. Hvad bringer fremtiden mon nu for ham?
Article image
Den 29-årige spanier med dominikanske rødder Mariano Diaz' tid i Real Madrid ser ud til at lakke imod enden. Ifølge et tweet fra transferjournalisten Fabrizio Romano forlader han madrilenerne som en fri agent i løbet af de kommende uger.


Diaz har haft et specialt karriereforløb, og har på trods af et godt potentiale aldrig slået helt igennem i Real Madrid, selvom han har en lang fortid hos den spanske storklub.

Diaz tog til Real Madrid i 2012, og kæmpede sig i en fireårig periode op igennem Real Madrids reservehold, inden han blev forfremmet til førsteholdet af Zinedine Zidane i 2016.

Men gennembruddet udeblev, og Diaz tog i stedet til franske Lyon, hvor han havde en brandsæson i 2017/18. Det fik Real Madrid til igen at hente ham på en hele fem år lang kontrakt. Tilbagekomsten blev dog slet ikke den håbede succes, og Diaz bidrog kun med meget få mål og assist i sin sidste tid i Madrid.

Har 29-årige Diaz mon stadig en solid transfer til gode på en hylde, der har samme niveau som eksempelvis Lyon?

Mere om Mariano Díaz

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik