Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Champions League-klare Manchester United har gang i en større midtbanerokering, og Tottenham kigger på alternativer til Arne Slot på managerpositionen. Læs om det og meget andet transfersnask herunder.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester United har Tottenham-topscoreren Harry Kane øverst på deres transferønskeliste til sommer. Udover den 29-årige engelske angriber er de også ude efter den 24-årige West Ham-midtbanespiller Declan Rice samt Chelseas 24-årige offensivspiller Mason Mount. (Sky Sports)


Hvis Manchester United formår at købe Mason Mount, kan det åbne op for en større udrensning på deres midtbane. Heriblandt vil Donny van de Beek muligvis kunne forlade klubben. Derudover kan Scott McTominay blive fortid, og både Newcastle og West Ham har kig på den 26-årige skotte. (Sun)

United har for alvor indledt jagten på midtbaneforstærkninger, da de også er i dialog med Adrien Rabiot fra Juventus. ”De røde djævle” har kontaktet den 28-årige franskmands mor og agent, og lurer på chancen for at tilknytte ham på en fri transfer. (Nicolo Schira)

Totttenham overvejer kraftigt at gå efter Celtics australske manager Ange Postecoglou. Deres ønskemanager Arne Slot fra Feyenoord skulle netop have besluttet sig for at blive i jobbet hos de hollandske mestre. (Independent)

Udover Postecoglou har ”Spurs” også kig på den tidligere Leicester-manager Brendan Rodgers, den tidligere Chelsea-manager Graham Potter og den tidligere spanske landstræner Luis Enrique. (Football Transfers)

Luis Enrique er dog nu også dukket op som en kandidat til at overtage det ledige trænersæde, som Chrstophe Galtier har efterladt i Paris Saint-Germain. (Goal)


Chelsea og Liverpool følger Premier League-nedrykkerne Southamptons belgiske midtbanespiller Romeo Lavia. Det blot 19-årige midtbanetalent har en fortid i Manchester City. De engelske mestre tyder dog ikke på at være interesserede i at hente ham tilbage. (Times)

Newcastle vil forstærke truppen kraftigt til sommer, da det nu står klart, at de skal spille Champions League næste sæson. Klubben har kig på Leicesters 26-årige midtbanespiller James Maddison samt Arsenals 25-årige skotske forsvarsspiller Kieran Tierney. (I Sport)

Manchester United har også kig på midtbanespilleren Tyler Adams fra Leeds, som vil få svært ved at holde på den 24-årige amerikaner, hvis de rykker ned fra Premier League i weekenden. (Football Insider)

Fulham er i dialog med repræsentanter for den 34-årige brasilianske angriber Willian omkring muligheden for at forlænge hans kontrakt med endnu et år. (Fabrizio Romano)

Everton har henvendt sig til den brasilianske storklub Botafogo, da de overvejer at erstatte deres nuværende manager Sean Dyche med Botafogos 61-årige træner. (Daily Record)

Manchester United nærmer sig enighed med deres 24-årige portugisiske back Diogo Dalot omkring en ny langsigtet kontraktforlængelse. (Fabrizio Romano)

Newcastle og Aston Villa er iblandt de klubber, som følger Swanseas midtbanespiller og skotske U21-landsholdsspiller Azeem Abdulai tæt. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik