Fodbold nyheder

Danmark: DBU Pokalen
FT
0 - 1
(0 - 0)
AaB
FC København
D. Gonçalves (48)

FCK vinder pokalen!

Af Tobias Bundgaard Christensen

Torsdag eftermiddag blev FC København pokalmester efter en 1-0-sejr mod AaB.
Article image
Der var budt op til en fodboldkamp i topklasse, da FCK tog imod AaB i et fyldt Parken. Vejret og stemningen manglede bestemt intet. FCK har ikke været i pokalfinalen siden 2017, og de var derfor sultne efter en pokaltitel. AaB vandt turneringen tilbage i 2014, og de var også i finalen i 2020. I 2014 vandt AaB finalen mod FCK. Der var derfor lagt op til revanche fra københavnernes side.


Første halvleg var ikke uden chancer, men målene lod vente på sig. Fra anden halvlegs start blev der dog lavet om på det. Diogo Goncalves bragte FCK foran efter en vaskeægte drømmekasse. Han modtog bolden på kanten af AaB-feltet, og placerede roligt bolden oppe i det fjerneste hjørne. Nico Mantl var fuldstændigt uden chance.

Målet sendte Parken i ekstase, og det blev da også fejret med kaptajn Zeca, der måtte se til fra tilskuerpladserne. Spillet bølgede frem og tilbage efterfølgende, og AaB var også tæt på en udligning. Et VAR-tjek skabte yderligere spænding i kampen. Dog blev der dømt offside, efter AaB´erne ellers havde udlignet. Desværre for Aalborgenserne kunne de ikke gentage succesen fra 2014. Finalen endte med en 1-0-sejr til FCK, og dermed kan de nu kalde sig pokalmestre for niende gang i klubbens historie.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik