Kent Christensen

Arsenal får tilbudt stortalent

PSV Eindhoven ligger inde med et 20-årigt stortalent, som ifølge ’The Mirror’ med al sandsynlighed får en fremtid i Arsenal.
Arsenal har spillet en flot sæson – en sæson, der er gået over al forventning, også selvom de ikke bliver Premier League-mestre, hvilket det i lang tid så ud til. Manchester City havde bredden i truppen, og til sidst blev det svært for den røde londonklub at holde niveauet. Det førte til flere kampe i streg med pointtab, og nu må Arsenal gå til kende med en andenplads.

Der er dog ingen tvivl om, at ambitionsniveauet er skruet flere takker op i Arsenal, og man kan med garanti forvente, at det bliver et interessant transfervindue, da de har planer om at bygge på den nylige succes, så de kan fortsætte med at konkurrere om det engelske mesterskab. Flere spillere har været rygtet til den engelske storklub, og i dag kom der en ny melding ud.

Xavi Simons, 20 år og spiller i øjeblikket hos PSV Eindhoven, der ligger på andenpladsen i Æresdivisionen. Klubben vandt den hollandske pokal, og meget af succesen i klubben kan tilskrives den unge hollænder, som også har en fortid i både PSG og hos Barcelonas talentakademi. 16 mål og otte assists på 32 kampe er det blevet til, og meget tyder på, at han vil skifte til Arsenal – såfremt de er interesseret.