Andreas Wohlers-Herbert

Manchester United er klar til at bruge 450 millioner kroner på Serie A-profil

Sommerens transfervindue nærmer sig, og Manchester United skulle nu ifølge det britiske medie HITC være klar til at gøre Serie A-profil til klubbens første indkøb.
Manchester United skulle ifølge mediet HITC være klar til at smide 450 millioner kroner efter en af Serie As allerbedste forsvarsspillere i denne sæson, og Erik Ten Hags mandskab skulle angiveligt føle sig tidspressede i forhold til at hente spilleren, da andre store klubber også jagter hans signatur.

Den omtale spiller er Napolis store forsvarssensation Kim Min-Jae, der siden sit skifte til de nyligt kronede italienske mestre har imponeret alt og alle. Og som tidligere nævnt er det ikke kun Manchester United, der jagter sydkoreaneren.

Både Liverpool og PSG skulle nemlig også være yderst interesserede i at få fingrene i den 26-årige forsvarsspiller, der skiftede til Napoli fra Fenerbahce i sommeren 2022.

Sydkoreaneren har optrådt 43 gange for Napoli i denne sæson, og han har været en af de bærende kræfter på det hold, der i suveræn stil har vundet det italienske mesterskab.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER