Jonas Corap

Neville betvivler Ødegaards lederegenskaber

Gary Neville ytrede sig kritisk om Arsenal-truppen, som han mener mangler ledelse på banen.
Arsenal har i den seneste tid været i en større krise, hvor de ikke har vundet i de sidste fire Premier League-kampe, og hvor de senest tabte i et meget ensidigt opgør til titelfavoritterne Manchester City. Det betyder nu, at Arsenal ikke længere selv kan afgøre deres egen skæbne i titelkampen. Nu har Gary Neville udtrykt sig The Overlap-podcasten kritisk om Arsenal, hvor han samtidig betvivlede Arsenal-anføreren Martin Ødegaard:

- Jeg ser på Martin Ødegaard som er en fantastisk professionel, og jeg ser på Zinchenko, som også er en god professionel. Men når man endelig kommer til de mest pressede øjeblikke i de største kampe i den vigtigste fase i sæsonen er de så virkelig ledere. Arsenals mere rutinerede spillere som Partey, Zinchenko og Ødegaard stepper de virkelig op i de vigtigste perioder, når Saka og Martinelli skal have rådgivning, når Gabriel Jesus skal fortælles, at han skal blive oppe ved målet, i stedet for at løbe udisciplineret rundt på banen. Jeg tror ikke, at de har en stor ledende indflydelse på dem. Faktisk så var de en stor del af nedturene som de havde i kampene.

- Xhaka på Anfield, Partey præstationer i de seneste kampe, og jeg tror også, at Zinchenko gav et mål væk i Liverpool-kampen og måske også i West Ham-kampen. Samtidig havde Ødegaard sin nok sværeste kamp mod Manchester City.

Arsenal skal forsøge at vende den dårlige stime, når kriseramte Chelsea gæster Emirates Stadium. Kun en sejr tæller for ’The Gunners’, hvis deres mesterskabsdrømme fortsat skal holdes i live.