Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

Leicester City mister centerforsvar til sommer - var frosset ude af truppen

Caglar Söyüncü har haft en mærkværdig fodboldkarriere, og som det gamle ordsprog lyder, højt at flyve - dybt at falde.
Leicester har i denne sæson været, mildest talt, forfærdelig. Udover enkelte kampe, hvor de overrasker, så har hele sæsonen været en skuffelse. Man har set sig nødsaget til at sige farvel til Brendan Rodgers som manager, spillerne har været hårdt ramt af skader og mange vigtige spillere er ude af kontrakt til sommer.


Caglar Söyüncüs er en af de spillere, hvis kontrakt udløber til sommer, og ifølge en rapport fra The Athletic, så har Atletico Madrid, fra den bedste spanske række, sikret sig Söyüncüs underskrift på en pre-kontrakt. Selvom Söyüncü har spillet begge kampe siden Brendan Rodgers forlod manager posten i Leicester, så var det altså kun kamp nr. 4 og 5 for den tyrkiske midtstopper i denne sæson.


Söyüncü var ellers et meget lovende talent tilbage i 2020-2021 sæson, også kendt som covid-sæsonen. Men af ukendte årsager, så har Brendan Rodgers næsten ikke haft ham med i truppen de sidste 18 måneder. Det har vist sig at være for meget for Söyüncü, som nu vil skifte væk fra det engelske.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER