Kent Christensen

United fører i jagten på at hente 'verdens bedste forsvarsspiller'

Den kendte og altid troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, har i sin egen podcast udtalt, at Manchester United har fine muligheder for at hente Kim Min-jae.
Manchester United ligner langt om længe et hold, der har potentiale til at kunne kæmpe med om alle de store titler på lige fod med de allerstørste klubhold. ’De røde djævle’ har allerede vundet sæsonens første titel, da de vandt Carabao cup – derudover er de stadig med i FA Cup og Europa League, og i næste sæson kan de med al sandsynlighed se frem til at spille med i Champions League, da de i øjeblikket ligger placeret på en tredjeplads i Premier League.

Manchester United har Rashford som målmaskine, Bruno Fernandes som styrmand på midtbanen og ifølge den kendte transferjournalist, Fabrizio Romano, så kan de måske snart se frem til at sende ’verdens bedste forsvarsspiller’ på banen i en United-trøje, hvis det lykkedes at hente Kim Min-jae fra Napoli.

Cheftræneren for Napoli, Luciano Spalleti, har nemlig udtalt, at den 26-årige koreaner i øjeblikket er den bedste forsvarsspiller i verden – og han har med god grund tiltrukket interesse fra Premier League. Udover Manchester United, så er ærkerivalen, Liverpool, også interesseret i at forstærke deres trup med en solid centerback. Ifølge Fabrizio Romano, så vil Napoli dog gøre alt for at forlænge Kim Min-jaes kontrakt, men hvis et skifte skulle ske, så har United bedre muligheder end Liverpool i øjeblikket.