Fodbold nyheder

Italien: Serie A
FT
0 - 4
(0 - 2)
Napoli
Milan
R. Leão (17), B. Díaz (25), R. Leão (59), A. Saelemaekers (67)

Ekspert:
Skøn oprejsning for det han oplevede i Astana

Af Louis Andersen

Simon Kjær spillede en stor kamp mod Napoli, hvilket gælder fodboldekspert.
Article image
Ritzau-Scanpix
Efter fem kampe på bænken var Simon Kjær igen at finde i AC Milans startopstilling, da Milano-holdet besøgte ligaens tophold Napoli. En kamp milaneserne vandt med hele 4-0.


Dette var Simon Kjærs første kamp efter landsholdets sammenbrud for en uge siden i Astana, hvor man på 20 minutter smed en 2-0-føring og endte med at tabe 3-2 til Kasakhstan. At Kjær spillede så stor en rolle i Milans succes med at holde Napoli fra scoring, mener TV 2 Sports fodboldekspert Mads Junker er vigtigt for landsholdsanførerens selvforståelse:

- Vi skal ikke underkende, hvad det betyder for Simon Kjær, at han nu står derinde sammen med Tomori og spiller en fremragende kamp – både for ham selv og Milans defensiv, udtaler Mads Junker efter kampen og fortsætter:

- De får lukket af mod Italiens suverænt bedste mandskab og bedste offensiv. Det er til at tage og føle på for Simon Kjær. Og det er en skøn oprejsning fra det, han oplevede i Astana for en uge siden.

Med sejren rykker AC Milan op på tredjepladsen i Serie A. Napoli fører stadig ligaen med 16 point ned til den nærmeste forfølger i Lazio. AC Milan og Napoli for snart fornøjelsen af at mødes igen, da de står overfor hinanden i Champions League-kvartfinalerne, hvor det første opgør spilles den 12. april.


Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Simon Kjær

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik