Fodbold nyheder

Real Madrid talent ikke bange for at blive et flop

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Aurelien Tchouameni skiftede sidste sommer fra AS Monaco til Real Madrid, og selvom han ikke er fast mand på holdet, så er han ikke bange for at blive et flop.
Article image
Ifølge fodboldmediet GOAL skulle Tchouameni ikke have det bedste forhold til Real Madrid træner, Carlo Ancelotti. Træneren skulle angiveligt ikke have været for glad, da Tchouameni blev set til en NBA-kamp i Paris, samtidig med, at holdet spillede Copa del Rey.


Siden VM i Qatar har Tchouameni mistet sin faste plads i både Real Madrid og på det Franske landsholds. Den 23-årige defensiv midtbanespiller har ikke spillet alle 90 minutter i en kamp siden VM-finalen, og har startet mindre end halvdelen af de mulige kampe siden da.

- Jeg er selvsikker, jeg ved, hvad jeg kan gøre. Der kan være svære øjeblikke i en atletkarriere, og det er første gang, det er sket for mig - men jeg er stadig ved at lære det. Der er stor konkurrence hos Real, og man skal være god for at spille, siger Tchouameni.

Det unge talent foretog et monster skifte fra Monaco til Real Madrid for 100 millioner euro (cirka. 745 millioner kroner). Den unge Tchouameni har også imponeret i de kampe han spillede inden VM, men han er blevet kritiseret for ikke at kunne holde niveauet i flere kampe i streg.

Mere om Aurélien Tchouaméni

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik