Daniel Fisker

Mbappé om angrebstalent: Han er god, men…

Kylian Mbappé har høje tanker om Brighton-angriberen Evan Ferguson, men han håber ikke, at den unge irer gør et stort væsen af sig mandag aften, hvor Frankrig og Irland tørner sammen.
Brightons store angrebstalent Evan Ferguson – og det irske landshold – krydser klinger med Frankrig i EM-kvalifikationen mandag aften, og finalisterne fra den seneste VM-slutrunde bliver ikke nogen nem modstander for irerne, som senest kvalificerede sig til en EM-slutrunde i 2016.

Irland kan dog vise sig at have et es i ærmet i form af Ferguson, som har godt i gang i et gennembrud i Premier League, hvor han i øvrigt bliver sammenlignet med Wayne Rooney. Den 18-årige scorede senest to gange, da Brighton gik videre til FA Cup-semifinalerne på bekostning af Grimsby Town.

En spiller, som utvivlsomt må vide, hvordan det er at være i 18-årige Fergusons sko – eller fodboldstøvler – er Kylian Mbappé, som i en alder af 24 år foreløbig har kæmpet sig op på femtepladsen over de mest scorende franske landsholdsspillere nogensinde, siden han debuterede som 18-årige.

Nu viser det sig tilmed, at Mbappé har høje tanker om Ferguson, som han har holdt et vågent øje med op til mandagens EM-kvalifikationskamp.

- Han er en god angriber. Han er en vigtig angriber for det hold, udtaler Kylian Mbappé ifølge talkSPORT.

- Vi har selvfølgelig set nogle klip med ham.

- Men vi håber ikke, at han udretter noget som helst, for det vil betyde, at vi vinder – og gør vores arbejde.

- Men han er en god spiller.

Mbappé fandt vej til netmaskerne to gange, da Frankrig slog Holland 4-0 i den første kvalifikationskamp, mens Ferguson fik startdebut på det irske landshold og præsterede et enkelt mål, da Irland slog Letland 3-2 i en træningskamp sidste onsdag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER