Fodbold nyheder

Mbappé om angrebstalent: Han er god, men…

Af Daniel Fisker

Kylian Mbappé har høje tanker om Brighton-angriberen Evan Ferguson, men han håber ikke, at den unge irer gør et stort væsen af sig mandag aften, hvor Frankrig og Irland tørner sammen.
Article image
Brightons store angrebstalent Evan Ferguson – og det irske landshold – krydser klinger med Frankrig i EM-kvalifikationen mandag aften, og finalisterne fra den seneste VM-slutrunde bliver ikke nogen nem modstander for irerne, som senest kvalificerede sig til en EM-slutrunde i 2016.


Irland kan dog vise sig at have et es i ærmet i form af Ferguson, som har godt i gang i et gennembrud i Premier League, hvor han i øvrigt bliver sammenlignet med Wayne Rooney. Den 18-årige scorede senest to gange, da Brighton gik videre til FA Cup-semifinalerne på bekostning af Grimsby Town.

En spiller, som utvivlsomt må vide, hvordan det er at være i 18-årige Fergusons sko – eller fodboldstøvler – er Kylian Mbappé, som i en alder af 24 år foreløbig har kæmpet sig op på femtepladsen over de mest scorende franske landsholdsspillere nogensinde, siden han debuterede som 18-årige.

Nu viser det sig tilmed, at Mbappé har høje tanker om Ferguson, som han har holdt et vågent øje med op til mandagens EM-kvalifikationskamp.

- Han er en god angriber. Han er en vigtig angriber for det hold, udtaler Kylian Mbappé ifølge talkSPORT.

- Vi har selvfølgelig set nogle klip med ham.


- Men vi håber ikke, at han udretter noget som helst, for det vil betyde, at vi vinder – og gør vores arbejde.

- Men han er en god spiller.

Mbappé fandt vej til netmaskerne to gange, da Frankrig slog Holland 4-0 i den første kvalifikationskamp, mens Ferguson fik startdebut på det irske landshold og præsterede et enkelt mål, da Irland slog Letland 3-2 i en træningskamp sidste onsdag.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik