Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Premier League-stjerne forhandler med Manchester United

26-årig midtbanespiller er i forhandlinger med Manchester United efter Barcelona har trukket sig.
Wolverhampton-spilleren Rúben Neves er i følge Daily Mail i øjeblikket i gang med at snakke med Manchester United med henblik på et skifte til de røde djævle til sommer. Det sker efter der ellers havde været forlydender om, at Barcelona var meget interesseret i spilleren. Den interesse er dog faldet til jorden, da han angiveligt ikke passer ind i den spillestil Xavi praktiserer.

Wolverhampton-anføreren er en af de mest profilerede spillere uden for “big six” klubberne. Nu står han tilmed i en situation, hvor hans kontrakt udløber i sommeren 2024, og Wolverhampton kan derfor blive nødsaget til at skippe ham afsted i det kommende sommervindue, hvis de vil undgå at lade ham gå på en fri transfer til næste år.

Efter Rúben Neves i 2017 skiftede FC Porto ud med Wolverhampton, så er det blevet til 245 optrædener i den engelske klub. Det inkluderer den fantastiske 2019/20-sæsonen, hvor Neves var en af de fremtrædende spillere, da Wolves formåede at spille sig i Europa League-kvartfinalen, inden de blev slået ud af Sevilla, som sidenhen vandt turneringen den sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER