Fodbold nyheder

Medie:
Flere spillere ønskede Nagelsmann fyret

Af Jannich Jønch

Det er en potentielt splittet trup, som Thomas Tuchel kommer til at skulle forholde sig til efter landsholdspausen.
Article image
Thomas Tuchel, der har overtaget trænersædet i Bayern München efter Julian Nagelsmann, ser ud til at få noget af en opgave med at samle det omklædningsrum, han snart træder ind i. For ifølge det tyske medie Bild er der store splittelser i netop det lokale, om hvorvidt fyringen af hans forgænger var den rigtige beslutning, det skriver Tipsbladet.


Ifølge mediet var det Manuel Neuer, Serge Gnabry, Sven Ulreich, Leroy Sane, Jamal Musiala, Joao Cancelo og Sadio Mane, der havde et ønske om, at Nagelsmann skulle fyres, mens Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano og Benjamin Pavard, er blandt dem, der ikke er tilfredse med beslutningen om en fyring.

Det er altså store personligheder, der støtter hver sin holdning, hvilket godt kan skabe en del uro i truppen. En af de vigtigste spillere i truppen, nemlig Thomas Müller, forholder sig dog angiveligt forholdsvis neutralt til emnet.

Bayern befinder sig i øjeblikket på andenpladsen i Bundesligaen et enkelt point efter Dortmund, som man møder på lørdag i en meget vigtig kamp, derfor er det ikke meget tid, Thomas Tuchel har til at få styr på tropperne, da der kun resterer ni spillerunder i den bedste tyske række. Udover Bundesligaen er Bayern også i kvartfinalen i DFB Pokalen, hvor modstanderen hedder Freiburg og i kvartfinalen i Champions League, hvor det er Manchester City, man står over for.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik