Jonas Corap

Napoli ønsker at forlænge med ung mirakelmager

Napoli ønsker at forlænge kontrakten med Khvicha Kvaratskhelia, som i denne sæson har imponeret i Napoli og er blevet blandt klubbens vigtigste spillere.
Det er ingen hemmelighed, at Khvicha Kvaratskhelia er blandt de mest eftertragtede navne blandt Europas storklubber, som alle holder et vågent øje med den 22-årige kantspiller, som i denne sæson har været blandt Napolis bedste spillere. Georgieren kom til klubben sidste sommer for cirka 85 millioner kroner, men Napoli skulle allerede være interesseret i at forlænge aftalen med spilleren, og dermed skræmme topklubberne væk.

Ifølge La Repubblica er Napolis sportsdirektør interesseret i at give ham en et-årig forlængelse af hans kontrakt, således at den først udløber i 2028. Desuden ønsker de at øge hans løn fra cirka ni millioner kroner årligt til cirka 22 millioner kroner.

Napoli har i denne sæson taget alle med storm, hvor de i øjeblikket fører Serie A med hele 19 point ned til Lazio med ti kampe igen. Dermed ser det ud til, at klubben vinder deres første ’Scudetto’ i denne sæson. Desuden er de stadig med i Champions League-kampen, hvor de i kvartfinalen møder AC Milan.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER