Jonas Corap

Tottenham ønsker fyret tysker som deres næste manager

Julian Nagelsmann er blevet til favorit som næste Tottenham-manager af bookmakerne.
Tottenham afbrød samarbejdet med manageren Antonio Conte efter flere svingende resultater og efter flere vredesudbrud fra italieneren. Nu er klubben dog allerede klar til at kigge på mulige alternativer på managerposten, og senest er Julian Nagelsmann blevet gjort til favorit af bookmakerne til jobbet som manager i klubben til sommer. Tottenham har indtil sæsonens afslutning sat Cristian Stellini som manager og Ryan Mason som hans assistent indtil sæsonens udgang, men det meldes at med klubbens nuværende situation i mente, at klubben allerede er interesseret i at få en permanent løsning på plads hurtigst muligt.

Betfair giver i øjeblikket odds 1.87 på Nagelsmann som ny manager i klubben, og Nagelsmann er specielt blevet attraktiv for Daniel Levy som ny manager efter Nagelsmanns fyring i Bayern München, hvilket betyder at klubben ikke behøver at betale en sum for en manager. Ifølge Evening Standard så ønsker Tottenham at give Nagelsmann en direkte vej tilbage til fodboldverdenen med en kontrakt som gælder øjeblikkeligt.

Tottenham ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Premier League, men Newcastle er blot to point bag ’Spurs’ dog har Newcastle spillet to kampe færre.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER