Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Chelsea-profil har kontraktudløb til sommer - PSG taler med hans repræsentanter

N'Golo Kante er i Paris Saint-Germains søgelys, da hans kontrakt udløber til sommer.
N’Golo Kante har længe været en nøglespiller for Chelsea, siden han kom til klubben i 2016. Denne sæson har dog været meget skadesplaget for den boldvindende midtbanespiller, som efter denne sæson har kontraktudløb, og selvom Chelsea fortsat ønsker at holde franskmanden i klubben så har spilleren flere beundrere heriblandt Paris Saint-Germain som har været i dialog med Kantes repræsentanter.

Det meldes dog, at 31-årige Kante er glad for livet i London, hvor han ønsker at blive, og han prioriterer klubben som sin førsteprioritet, men grundet hans kontraktsituation er han og hans repræsentanter i deres frie ret til at tale med andre klubber. Ifølge 90min har PSG ikke mistet håbet om at bringe ham til den franske hovedstad. På trods af den store interesse i spilleren så er Chelsea dog stadig overbeviste om, at de kan nå til enighed med ham om ny kontrakt.

Kante spillede senest 60 minutter i en venskabskamp for lukkede døre, og en mulig retur i Chelseas kamp mod Aston Villa på lørdag virker ikke urealistisk. Kante har i denne sæson blot spillet to kampe for Chelsea grundet skadesproblemer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER