Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

Brøndby var tæt på Martin Ødegaard

Martin Ødegaard har været lidt rundt omkring i sin fodboldkarriere, men nu ligner det endeligt han er ved at finde sin plads.
Han blev meget tidligt i sin karriere udset som et af de største fodbold-talenter i verdenen, da han som 16-årig skiftede til Real Madrid. Selvom han kun er 24, ligner det endelig, at han har fundet sin plads i fodboldens verden. Som Arsenal-kaptajn har han indtil videre ført klubben til en førsteplads i Premier League, men sådan har hans karriere ikke altid set ud.

- Han havde en periode, hvor han blev tilgængelig for de danske klubber i den øvre ende af den danske liga, fordi han var på vej fra et skuffende ophold i Spanien og havde et par lejeophold i Holland, siger Troels Bech, som er tidligere sportsdirektør i Brøndby.
- Der havde vi da også en dialog kørende. Om han så synes, at det var lige oppe over, ved jeg ikke. Men vi havde en fornemmelse af, at det godt kunne blive til noget.

Ødegaard spiller i disse uger for Norges landshold og blev i starten af sæsonen udpeget til Arsenal-kaptajn, så selvom han var inde i en svær periode, så har han fået sin karriere tilbage på sporet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER