Jonas Corap

Maguire: Ikke at vinde EM er en fiasko

30-årige Harry Maguire mener, at det er en fiasko, hvis ikke England vinder EM.
England spillede deres første kamp i EM-kvalifikation, da de spillede mod Italien, hvor ’The Three Lions’ fik tilkæmpet sig en 2-1-sejr over de forsvarende EM-mestre. Deres næste kamp er mod Ukraine på søndag, hvor Harry Maguire vil håbe på genvalg i midterforsvaret. Den 30-årige Manchester United-spiller har siden sin debut på landsholdet været en vigtig del af holdene som nåede semifinalen til VM i 2018 og finalen til EM 2020. Da han blev spurgt om det vil være en fiasko, hvis ikke England vinder EM i 2024 så svarede han:

- Det er mit mindset. Vi skal først kvalificere os, da det er en svær gruppe, som vi er i, men det er mit mindset. Jeg har været til tre store internationale turneringer, og jeg har været så tæt på. Vi har spillerne til at vinde. Vi tog til Qatar, hvor vi ønskede at vinde turneringen, så at ryge ud var en stor skuffelse for os. Jeg synes, at præstationerne var gode, da vi havde flest clean sheets, og vi var blandt de mest scorende hold.

På trods af succesen på landsholdet så går det knap så godt i Manchester United, hvor han får meget begrænset spilletid, men landstræneren Gareth Southgate mister ikke troen på ham af den grund. Maguire har indtil videre spillet 53 landskampe for England.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER