Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Zlatan slog EM-rekord mod Belgien

Selvom Sverige tabte til Belgien så blev Zlatan Ibrahimovic tiljublet af de mange fans som sad på lægterne på Friends Arena.
Zlatan Ibrahimovic slog i en alder af 41 år og 172 dage rekorden som den ældste spiller i EM-kvalifikationen, da han blev indskiftet efter 73 minutter mod Belgien, hvor han brød Dino Zoffs rekord som stod i over 30 år. Overskrifterne blev dog stjålet af Romelu Lukaku som scorede hattrick i kampen, hvor Belgien på udebane vandt 3-0 over Sverige, og dermed sikrede den nye belgiske landstræner Domenico Tedesco sin første sejr med nationen.

I sidste uge slog Zlatan også en rekord, da han blev den ældste målscorer for AC Milan i Serie A, og Zlatan udtalte følgende efter kampen:

- Jeg ønsker selvfølgelig at fortsætte med at spille fodbold, hvis jeg har det godt så er det min prioritet. Jeg har det godt i Milan, og hvis de ønsker at beholde mig så er jeg meget glad. Jeg er tilgængelig.

Zlatan blev hyldet af de 50 tusinde tilskuere som var mødt op på Friends Arena, da han blev skiftet ind i stedet for Alexander Isak.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER