Kent Christensen

Mesut Özil stopper karrieren

Den 34-årige tyske fodboldstjerne, Mesut Özil, meddelte i dag, at han stopper sin fodboldkarriere med øjeblikkelig virkning.
Mesut Özil tid som fuldtidsprofessionel fodboldspiller er forbi efter en karriere på næsten 17 år i professionel fodbold – lige godt halvleden af hele tyskerens liv, som i dag er 34 år. Karrieren begyndte i Bundesligaen, hvor han for første gang trådte på banen som professionel i en Schalke 04-trøje og senere for Werder Bremen – inden han skiftede til Real Madrid, hvor han for alvor slog igennem med 105 kampe og 19 mål.

Mesut Özils længste karriereophold var dog i Arsenal – her spillede han fra 2013 til 2021, hvor han er noteret for 148 kampe og 29 mål. Karrieren sluttede i Fenerbahçe i Tyrkiet, hvor han selv har rødder, og her nåede den tysktyrkiske-spiller 32 kampe og otte mål. Med et så flot CV har han naturligvis også fået æren af at spille for det tyske landshold – og her er det mest nævneværdige, at han i 2014 var med til at vinde VM i Brasilien. Mesut Özils karrierestop blev offentliggjort på hans egen Instagram-profil, hvor han blandt andet skriver følgende:

- Efter nøje overvejelser annoncerer jeg mit øjeblikkelige stop fra professionel fodbold. Jeg har haft det privilegie at være professionel fodboldspiller i næsten 17 år, og jeg er enormt taknemmelig for den mulighed. Men i de seneste uger og måneder har jeg også døjet med skader, og det har stået mere og mere klart, at det er på tide at forlade den store fodboldscene.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER