Fodbold nyheder

Katastrofe for City – Haaland udgår med skade

Af Emil Sinkjær

Erling Haaland har givet Manchester City en utidig skadesforskrækkelse, efter at han blev tvunget til at forlade Norges trup med en lyskeskade.
Article image
Den produktive 22-årige nordmand, Erling Haaland, har været i fantastisk form for de regerende Premier League-mestre i denne sæson med 42 mål registreret på tværs af alle turneringer. Han havde håbet på at bære den form med sig ind i starten af EM 2024-kvalifikationen med sit land, men må desværre nu sidde over i møderne med Spanien og Georgien, mens han forbereder sig på at gennemgå behandling, grundet et problem med lysken.


Norges landsholdslæge, Ola Sand, udtalte om Haaland:

- Vi håbede, at dette bare var en skade, der ville gå over til lørdag, men efter at have lavet test og undersøgelser i går blev det klart, at han ikke kommer til at spille kampene mod Spanien og Georgien. Det er bedre, at han får behandling i hans egen klub.

- Erling tog det hårdt, da han indså, at han ikke kunne kæmpe for holdet. Heldigvis er der stadig masser af selvtillid, talent og sammenhold i denne gruppe til at vinde point i de næste kampe. Vi kommer ikke til at hænge på en millimeter, men fortsætter vores arbejde med at være forberedt til lørdag og tirsdag, udtalte Norges landstræner Ståle Solbakken.

Mere om Erling Haaland

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik